Munsterhuis logo

Uitgelichte vacatures

Home » Automonteur Twente

Automonteur Twente

Als Automonteur Twente bij Munsterhuis?


Intussen zoeken wij een fulltime automonteur uit Twente om ons team te versterken. Ben jij de automonteur uit Twente die wij zoeken?

Functie                                                                                                                        

Je functie als automonteur bij Munsterhuis bestaat voornamelijk uit het repareren en onderhouden van auto’s van verschillende merken. Daarnaast ben je in staat om op een effectieve wijze bijvoorbeeld storingen en mankementen te traceren en vervolgens goede diagnoses te stellen. Bovendien ben je commercieel ingesteld en kun je. Een voorbeeld hiervan is wanneer het nodig is kun je een goed en eerlijk advies uitbrengen voor het benodigde onderhoud van de auto. Toch niks voor jou? Geen probleem want er zijn nog meer actuele vacatures.


Automonteur Twente

Automonteur Twente

Over Munsterhuis 

Ons bedrijf is groot geworden door middel van het bieden van kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Toch zijn we er op gebrand om te verbeteren. Bovendien denken we bij Munsterhuis verder dan een passend verkoopadvies. Daarnaast is bijvoorbeeld de service die volgt minstens zo belangrijk. Zo is dus ook kwaliteitsverbetering bij ons een continu proces. Als laatste voldoen al onze bedrijven aan hoge kwaliteitsnormen waarmee we klaar zijn voor de toekomst.

De Munsterhuis groep bestaat onder andere uit de dealer schappen van exclusieve merken zoals Jaguar, Land Rover, Ferrari en Maserati. Maar ook uit vooruitstrevende merken zoals Renault, Dacia. Verdeeld over 5 vestigingen. Als laatste bestaat de groep onder andere uit een schadeherstelbedrijf (ASN), Munsterhuis Occasions, Munsterhuis Autoverhuur, Renault Pro + (voor de zakelijke rijder) en een Assurantiekantoor.


Wij vragen      

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ten eerste enthousiaste collega met het diploma 1e automonteur of 2e automonteur. Als je hier nog voor in opleiding bent kan dit ook volstaan. Daarnaast heb je minimaal MBO werk- en denk niveau. Verder ben je leergierig en wil jij je door middel van scholing en trainingen ook verder ontwikkelen in je vakgebied. Kortom ben je zowel geschoold als leergierig.

Dus, nog meer?

Ook ben je zowel communicatief sterk als klantgericht en heb je bijvoorbeeld een groot kwaliteitsbewustzijn. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken maar ook in teamverband. Ook ben je zowel representatief als woonachtig in Twente. Net zoals deze factoren is het vanzelfsprekend belangrijk om een rijbewijs te bezitten. Ten slotte betreft deze vacature een fulltime functie met een wekelijkse arbeidsduur van 38 uur. Ook op zaterdagen dient met enige regelmaat gewerkt te worden.

Wij vragen

Een voorbeeld van wat wij jou bieden is een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Munsterhuis biedt bijvoorbeeld goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ten slotte is bij geschiktheid is doorgroei binnen onze organisatie altijd mogelijk!


Ook Interesse?

Stuur dan jouw motivatie en CV per e-mail. Toch niet de vacature die je zoekt? Geen probleem want we hebben nog meer. Bekijk alle actuele vacatures door middel van onderstaande button.

Niets gevonden