Munsterhuis logo

Uitgelichte vacatures

Home » Plaatwerker

Plaatwerker

Werken als plaatwerker bij Munsterhuis?


Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar een plaatwerker uit Twente en omgeving. Bekijk hieronder welke vacatures we op dit moment aanbieden.

Functie Plaatwerker
Voor deze functie zoeken wij een plaatwerker met vaardigheden. Zo betreft het een afwisselende fulltime functie. Daarnaast moet je flexibel zijn. Als plaatwerker hou jij je bezig met het herstellen van bijvoorbeeld autoschades. Je hebt al ervaring met plaatwerken en lassen. Daarnaast heb je al ervaring met het richten van zowel personen als lichte bedrijfsauto’s. Ook kun dus jij werken met moderne apparatuur. Bovendien ben je in staat zelfstandig te werken. Ervaring met aluminium is ook een vereiste. Ten slotte is ook het bekend zijn met Blackhawk een vereiste.

Ten slotte ben je als plaatwerker in staat om automonteurs werkzaamheden uit te voeren. Bijvoorbeeld het monteren en demonteren van onderdelen. Ook kun je voorkomende defecten repareren. Enige ervaring met bijvoorbeeld testapparatuur is een pre. Is dit toch niks voor jou? Geen probleem, want er zijn nog meer actuele vacatures.


Plaatwerker

Plaatwerker


Wat vragen wij?

Ten eerste is het belangrijk om vaardig te zijn als plaatwerker. Ten tweede moet je commercieel alert zijn. Gesteld is dat je al commerciële kansen om kunt zetten in een betaalde activiteit. Onder andere kwaliteit dient dus hoog bij je in het vaandel te staan. Je streeft er dus naar om de klant zijn verwachtingen te overtreffen.

Verder heb je een mbo opleiding afgerond richting 1e schadehersteller of plaatwerker. Ook heb je al ervaring opgedaan in het verleden. Bovendien ben je representatief. Daarnaast beschik je al over goede communicatieve vaardigheden. Ook beschik je over een sterke veerkracht en overtuigingskracht. Ten slotte moet je om kunnen gaan met verantwoordelijkheid. Je werkt in een dynamisch team en je bent dus een teamplayer. Wanneer je dit samenvat, zou je dus kunnen zeggen dat je enige ervaring in het vak moet hebben.


Wat bieden wij?

Wij bieden je onder andere een fulltime baan. Dit is dus een werkweek van 40 uur. Bovendien wordt hiervan wekelijks 2 uur ATV opgebouwd. Daarnaast bieden wij je immers een baan bij een ambitieus bedrijf. Het is onderdeel van een van de grootste schadegroepen in Nederland (ASN). Ook werk je op een fijne werkplek en een gezellig team. Tegelijkertijd met een gezonde drive om te presteren. Verder bieden we een passend salaris. Bovendien zijn er ook mogelijkheden om bijvoorbeeld jezelf te ontwikkelen. Ten slotte is er doorgroei binnen onze organisatie mogelijk!


Wat wij doen

Ten eerste zijn wij al lange tijd actief in de schadebranche. Dit door middel van het bieden van kwaliteit en service. Al sinds een aantal jaren zijn wij onderdeel van de ASN groep. Daarnaast zijn wij een specialist in schadeherstel van personenauto’s & bestelwagens van alle merken. Bovendien beheersen wij specialistische werkzaamheden. Denk aan het uitdeuken zonder spuiten of het wrappen. Daarnaast repareren we ook bekleding, ruiten en dashboards.

Wie wij zijn

Ons bedrijf is groot geworden door het bieden van vertrouwen, kwaliteit en service. Ook willen we dit verbeteren. Bovendien denken we bij Munsterhuis verder dan een passend verkoopadvies. Daarnaast is de service net zo belangrijk. Zo is de verbetering van de kwaliteit een continu proces. Als laatste voldoet de kwaliteit van al onze bedrijven aan hoge standaarden. Daarmee zijn we dus klaar voor de toekomst.

De Munsterhuis groep bestaat onder andere uit exclusieve merken. Zoals Jaguar, Land Rover, Ferrari en Maserati. Daarnaast ook merken zoals Renault en Dacia. Deze zijn verdeeld over 5 vestigingen. Als laatste bestaat de groep onder andere uit Autoschade ASN en Munsterhuis Occasions. Ook is er de Munsterhuis Autoverhuur en een Assurantie kantoor. Ook is er de Renalt Pro+ voor de zakelijke rijder.


Dus heb je interesse?

Stuur dan jouw motivatie en CV per e-mail. Toch niet de vacature die je zoekt? Geen probleem, want er is meer! Klik daarvoor op de onderstaande button.

Niets gevonden