Munsterhuis logo

Uitgelichte vacatures

Home » Werkplaatsreceptionist Borne

Werkplaatsreceptionist Borne

Werkplaatsreceptionist Borne bij Munsterhuis?


Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar een werkplaatsreceptionist uit Borne of omgeving. Bekijk hieronder welke vacatures we op dit moment aanbieden.

Functie Werkplaatsreceptionist Borne

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de werkplaats receptie. Dit houdt ten eerste het bedienen en het te woord staan van klanten, het opstellen van facturen en het plannen van afspraken in. Maar dit is niet het enige.

Daarnaast ben je in staat om de richtlijnen van Renault & Dacia werkorders op te stellen en vervolgens de werkzaamheden i.c.m. de benodigde onderdelen op de juiste manier te verwerken. Dit is toch heel belangrijk. Ten slotte plan je optimaal alle werkzaamheden in en draag je zorg voor bijvoorbeeld gemaakte afspraken die daadwerkelijk worden nagekomen.

 

Daarnaast…

Ook informeer je onze klanten over bijvoorbeeld extra werkzaamheden en je kunt deze op een transparante en goede manier factureren. Hieruit volgt dat je hierbij oog hebt voor het rendement en ook de commerciële kansen goed weet te benutten. Dit is toch heel belangrijk.

Je kunt indien gewenst de factuur goed uitleggen. Zodat de klant weet waar hij voor betaald. Bovendien bied je hiernaast met enige regelmaat ondersteuning aan het magazijn. Je dient hierbij net zoals bij al onze vestigingen klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel te hebben staan. Ook staat de klant altijd centraal en ben je van nature ook in staat om dit warme gevoel goed over te brengen. Ten slotte heb je de ambitie om de verwachtingen van de klant te overtreffen waardoor je de klanten vervolgens aan ons bindt. Al met al bieden wij je dus een gevarieerde baan aan. Is dit toch niet wat voor jou? Klik dan hier.


Werkplaatsreceptionist Borne

Werkplaatsreceptionist Borne


Wat wij vragen

Je hebt bijvoorbeeld een (auto) technische opleiding gevolgd op minimaal mbo niveau. Daarnaast ben je al administratief en cijfermatig goed onderlegd. Ook is het mogelijk binnen te komen met bijvoorbeeld een administratieve opleiding met affiniteit voor auto’s. Bovendien kun je werken met de diverse softwarepakketten en kun je prima werken onder bijvoorbeeld drukke en dynamische omstandigheden. Dat wil zeggen dat je onder bijvoorbeeld grote druk goed kan presteren. Ook zijn je communicatieve vaardigheden dus goed en weet je door middel hiervan onze klanten op een natuurlijke en prettige manier aan ons bedrijf te binden.

Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je de beschikking over eigen vervoer zodat je zelfstandig naar je werklocatie kunt reizen. Evenals je eigen vervoer is het ook belangrijk dat je als werkplaatsreceptionist woonachtig bent in Borne of omgeving. Als laatste ben je flexibel inzetbaar indien nodig op onze vestigingen in Hengelo, Enschede en Rijssen.

Zo betreft deze vacature een fulltime functie met een wekelijkse arbeidsduur van 45 uur (42,5 contracturen + 2,5 uur ADV opbouw). Ook op bijvoorbeeld de zaterdagen dient met regelmaat gewerkt te worden. Als laatste is een parttime functie is ook bespreekbaar indien we een combi functie kunnen creëren. Kortom: het is dus een vak vol uitdaging!

Ook op bijvoorbeeld de zaterdagen dient met regelmaat gewerkt te worden.  


Ons aanbod

In de eerste plaats bieden wij je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. In de tweede plaats bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je toch meer uit jezelf halen? Dat kan, want er zijn tal mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo is bijvoorbeeld bij geschiktheid een doorgroei binnen onze organisatie altijd mogelijk! We werken ten slotte samen aan een goede toekomst.


Over Munsterhuis 

Ons bedrijf is groot geworden door het bieden van vertrouwen, kwaliteit en service. Ook willen we dit verbeteren. Bovendien denken we bij Munsterhuis verder dan een passend verkoopadvies. Daarnaast is de service minstens zo belangrijk. Zo is de verbetering van de kwaliteit een continu proces. Als laatste voldoet de kwaliteit van al onze bedrijven aan hoge standaarden. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst.

De Munsterhuis groep bestaat onder andere uit exclusieve merken. Zoals Jaguar, Land Rover, Ferrari en Maserati. Daarnaast werken we ook met merken als Renault en Dacia. Deze zijn verdeeld over 5 vestigingen. Als laatste bestaat de groep onder andere uit Autoschade ASN en Munsterhuis Occasions. Daarnaast is er de Munsterhuis Autoverhuur en een Assurantie kantoor. Ook is er de Renalt Pro+ voor de zakelijke rijder.


Dus heb je interesse?

Stuur dan jouw motivatie en CV per e-mail. Toch niet de vacature die je zoekt? Geen probleem, want er is meer! Klik daarvoor op de onderstaande button.

Niets gevonden