Munsterhuis logo

Uitgelichte vacatures

Home » Automonteur Renault Hengelo

Automonteur Renault Hengelo

Werken als Automonteur Renault Hengelo bij Munsterhuis?


Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar een automonteur Renault uit Hengelo of omgeving. Bekijk hieronder welke vacatures we op dit moment aanbieden.

Functie Automonteur Renault Hengelo                                                         

Je functie als automonteur bestaat voornamelijk uit het repareren en onderhouden van auto’s. Dit kunnen dus verschillende merken zijn. Bovendien kun je op een effectieve wijze bijvoorbeeld storingen traceren. Vervolgens stel je hiervan een goede diagnose. Daarnaast ben je ook commercieel ingesteld. Een voorbeeld hiervan is dat je een goed en eerlijk advies kunt geven. Is dit toch niks voor jou? Geen probleem, want er zijn nog meer actuele vacatures.

Automonteur Renault Hengelo

Automonteur Renault Hengelo


Over Munsterhuis

Ons bedrijf is groot geworden door het bieden van vertrouwen, kwaliteit en service. Ook willen we dit verbeteren. Bovendien denken we bij Munsterhuis verder dan een passend verkoopadvies. Daarnaast is de service minstens zo belangrijk. Zo is de verbetering van de kwaliteit een continu proces. Als laatste voldoet de kwaliteit van al onze bedrijven aan hoge standaarden. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst.

De Munsterhuis groep bestaat onder andere uit exclusieve merken. Zoals Jaguar, Land Rover, Ferrari en Maserati. Daarnaast ook merken zoals Renault en Dacia. Deze zijn verdeeld over 5 vestigingen. Als laatste bestaat de groep onder andere uit Autoschade ASN en Munsterhuis Occasions. Daarnaast is er de Munsterhuis Autoverhuur en een Assurantie kantoor. Ook is er de Renalt Pro+ voor de zakelijke rijder.

Wat wij vragen      

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Zo heb je het diploma 1e of 2automonteur. Wanneer je nog voor in opleiding bent, dan kan dit ook. Daarnaast heb je minimaal MBO werk- en denkniveau. Verder ben je leergierig. Ten slot wil jij je ook verder ontwikkelen in je vakgebied. Kortom: je bent zowel geschoold als leergierig.

Dus, nog meer?

Ook ben je zowel sterk als klantgericht. Ook heb je een bewustzijn van de kwaliteit. Daarnaast kun je zowel zelfstandig werken als in teamverband. Ook moet je woonachtig in Twente zijn. Verder is het belangrijk om een rijbewijs te bezitten. Ten slotte betreft deze vacature een fulltime functie. Daarmee wordt een arbeidsweek van 38 uur bedoeld. Ook kan het zijn dat je op zaterdagen nodig bent.

Een voorbeeld van wat wij jou bieden is een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie. Daarnaast werken wij in een prettige werksfeer. Verder bieden wij bijvoorbeeld goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ten slotte is doorgroei binnen onze organisatie altijd mogelijk.


Dus heb je interesse?

Stuur dan jouw motivatie en CV per e-mail. Toch niet de vacature die je zoekt? Geen probleem, want er is meer! Klik daarvoor op de onderstaande button.

Niets gevonden

Waarom automonteur?       

Als automonteur bestaan er diverse specialisaties. Daarmee wordt bepaald welke werkzaamheden je uitvoert. Ook bepaalt het waarin je precies werkzaam bent. Daarnaast kan je doorgroeien tot Apk keurmeester. Namelijk door het volgen van opleidingen. Al met al zijn er genoeg mogelijkheden!

Ondanks dat auto’s steeds beter worden is het toch noodzakelijk dat ze onderhouden worden. Daarnaast hebben auto’s veel elektronica aan boord. Daarom zijn de auto’s een stuk ingewikkelder dan vroeger. Enerzijds is het makkelijker om een storing te vinden. Anderzijds zijn de auto’s nu helemaal volgebouwd. Daardoor is het meer werk om iets te vervangen. Bijvoorbeeld het vervangen van een simpele koplamp. Kortom: het is een vak vol uitdaging!