Munsterhuis logo

Uitgelichte vacatures

Home » Cotech Automonteur Losser

Cotech Automonteur Losser

Werken als Cotech Automonteur Losser bij Munsterhuis?


Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar een Cotech automonteur uit Losser of omgeving. Bekijk hieronder welke vacatures we op dit moment aanbieden.

Functie Cotech Automonteur Losser

In de eerste plaats bestaat jouw functie uit het repareren en onderhouden van auto’s en lichte bedrijfswagens. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het stellen van de juiste diagnose. Daarnaast ben je in staat om deze te vertalen in duidelijke werkzaamheden voor een collega of jezelf. Je zorgt ervoor dat alle geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd worden.

Ons team Renault Hengelo bestaat momenteel al uit 11 monteurs. Zij behandelen gemiddeld 50 doorgangen per dag. Je bent de onmisbare schakel tussen bijvoorbeeld de werkplaats, receptie, magazijn en de chef werkplaats. Ook zorg je ervoor dat je de dagelijkse processen goed en probleemloos laat verlopen. Daarnaast zorg je er voor dat jouw team de auto’s goed inneemt en er vervolgens een juiste en complete diagnose wordt gesteld. Op zeer korte termijn introduceren wij de E-VHC waardoor we dit geautomatiseerd kunnen gaan doen.

Indien er problemen zijn, worden deze op een efficiënte manier vastgesteld. Vervolgens zorg je ervoor dat er snel een oplossing voor wordt gevonden. Ook ben je scherp en alert op het traceren en vaststellen van de eventuele aanvullende mankementen. We willen ten slotte een compleet en goed advies voor bijvoorbeeld reparatie of onderhoud kunnen geven aan de klant.

Wat wij vragen voor de functie Cotech Automonteur Losser

Je hebt zowel een auto-technische opleiding (Technisch Specialist) als aanvullende opleidingen en cursussen gedaan. Zo heb je onder andere al kennis van APK. Deze opleiding moet afgerond zijn op mbo 4 niveau of hoger. Daarnaast moet je op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen. Hieruit volgt dat je bereid bent om hierin te investeren. Je wordt opgeleid tot Cotech monteur en/of je wordt door middel van trainingen up-to-date gehouden met de bedoeling om de werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Bovendien kun je werken onder drukke en dynamische werkomstandigheden. Daarnaast draag je naast een optimale werksfeer ook zorg voor de zowel juiste als optimale “teamgeest”. Ervaring in een soortgelijke functie is dus wenselijk. Echter is je persoonlijkheid voor ons het belangrijkst. Zo beschikt Munsterhuis over een zogenaamd DNA waarmee wij onszelf beschrijven. Hieruit volgt dat we al onze medewerkers er mee willen identificeren.

Ook belangrijk

Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je de beschikking over een eigen voertuig om naar je werkplek te kunnen reizen. Deze vacature betreft een fulltime functie met een wekelijkse arbeidsduur van 40 uur. Als laatste zal je soms op zaterdag moeten werken. Dit is namelijk ter gevolge van drukte.

Cotech automonteur losser

Hoe beschrijven wij de nieuwe Cotech Automonteur Losser?

Ten eerste staat kwaliteit hoog bij je in het vaandel, want dit vinden we belangrijk. Ook zorg je ervoor dat alle taken gecontroleerd worden voordat een auto de werkplaats verlaat. Daarnaast sta je voor de kwaliteit van de werkzaamheden van zowel jezelf als van je team. Vervolgens streef je ernaar dat er geen extra reparaties nodig zijn. Kortom ben jij dus verantwoordelijk voor zowel jezelf als je team. Door middel van zowel je ervaring als vaardigheden kun je ondersteuning bieden bij alle werkzaamheden in de werkplaats. Ook is werken volgens (garantie) processen vanzelfsprekend bij ons. Ten slotte zorg je ervoor dat de werkzaamheden uitgevoerd worden volgens de procedures, voor het beste resultaat.


Ons aanbod

We bieden zowel goede primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Je komt dus te werken in een sterk en jong team. Daarmee bieden we vooruitstrevende, luxe maar ook exclusieve auto’s aan. Dit gaat gepaard met onder andere uitstekende service. Daardoor is Munsterhuis al meer dan 55 jaar actief in de autobranche. We zijn gevestigd in Oost Nederland.

We werken op dit moment met ruim 175 collega’s samen met de bedoeling om onze klanten te blijven voorzien van mobiliteit. Daarnaast voeren we dealer schappen van premium merken. Ten slotte is doorgroei binnen onze organisatie mogelijk, maar dit is afhankelijk van je prestaties en ambities.


“Goed is voor ons niet goed genoeg”

Terugblikkend is ons bedrijf groot geworden door het bieden van kwaliteit en de service. Toch zijn we er op gebrand om te verbeteren, op elk vlak. Bovendien denken we bij Munsterhuis verder dan een passend verkoopadvies. De service die volgt is namelijk minstens zo belangrijk. Kwaliteitsverbetering is bij ons dus ook een continu proces. Als laatste voldoen al onze bedrijven aan hoge kwaliteitsnormen en zijn we daarmee klaar voor de toekomst.


Dus heb je interesse?

Stuur dan jouw motivatie en CV per e-mail. Toch niet de vacature die je zoekt? Geen probleem, want er is meer! Klik daarvoor op de onderstaande button.

Niets gevonden