Munsterhuis logo

Uitgelichte vacatures

Home » Jaguar Autoverkoper Almelo

Jaguar Autoverkoper Almelo

Werken als Jaguar autoverkoper Almelo bij Munsterhuis?


Met enige regelmaat zijn wij voor Munsterhuis Exclusief op zoek naar een Jaguar autoverkoper uit Almelo of omgeving. Bekijk hieronder welke vacatures we op dit moment aanbieden.

Functie Jaguar Autoverkoper Almelo

Voor dit exclusieve merk zijn we op zoek naar een zowel ervaren als proactieve Jaguar autoverkoper. Je moet bijvoorbeeld beschikken over een afgeronde IVA. Als je een vergelijkbare opleiding hebt gedaan, dan kan dit ook volstaan. Je functie omvangt verschillende taken. Zo adviseer je klanten onder andere bij hun aankoop. Daarnaast stel je offertes en koopcontracten op. Vervolgens bespreek je deze met de klant. Ten slotte zorg je voor een goede aflevering van de auto. Ook ben je zowel service als klantgericht en een goede gesprekspartner.

Ook weet je door middel van je overtuigingskracht en gedrevenheid jouw gesprekspartner aan je te binden. Bovendien is netwerken voor jou niet zo vreemd, omdat je dit juist ziet als een uitdaging om je klantenkring te vergroten. Als laatste heb je kennis van de Automotive branche.

Daarnaast ben je (mede) verantwoordelijk voor zowel de internet- als showroom presentatie van onze voorraadauto’s. Verder draag je zorg voor goede foto’s van deze auto’s met de bedoeling dat je deze vervolgens op het internet plaatst. Ook verzorg je een complete presentatie over zowel specificaties als de prijzen. Wekelijks evalueer je samen met de Store Manager de prijzen en daarna voer je wanneer nodig aanpassingen door.

Bovendien draag je bij aan zowel orde als netheid van onze showroom en ons buitenterrein. De eerste indruk van de klant is het meest belangrijk. Hieruit volgt dat wij veel nadruk leggen op een optimale presentatie van onder andere onze voorraad. Al met al bieden we je een gevarieerde baan aan.


jaguar autoverkoper losser


Over Munsterhuis

Ons bedrijf is groot geworden door het bieden van vertrouwen, kwaliteit en service. Ook willen we dit verbeteren. Bovendien denken we bij Munsterhuis verder dan een passend verkoopadvies. Daarnaast is de service minstens zo belangrijk. Zo is de verbetering van de kwaliteit een continu proces. Als laatste voldoet de kwaliteit van al onze bedrijven aan hoge standaarden. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst.

De Munsterhuis groep bestaat onder andere uit exclusieve merken. Zoals Jaguar, Land Rover, Ferrari en Maserati. Daarnaast ook merken zoals Renault en Dacia. Deze zijn verdeeld over 5 vestigingen. Als laatste bestaat de groep onder andere uit Autoschade ASN en Munsterhuis Occasions. Daarnaast is er de Munsterhuis Autoverhuur en een Assurantie kantoor. Ook is er de Renalt Pro+ voor de zakelijke rijder. Anders gezegd zijn we een gevarieerd bedrijf.

jaguar autoverkoper losser


Wat wij vragen

Ten eerste draag je bij aan bijvoorbeeld commerciële acties. Deze organiseer je samen met jouw collega’s. Zo ben je in staat zelf leads te genereren evenals de relaties aan te boren. Ten slotte vind je het een uitdaging om klanten om te zetten in actieve koop overeenkomsten. Vervolgens werk jij deze zelfstandig uit. Met de bedoeling dat je dit van de offerte tot de aflevering doet. Al met al een uitdagende verkoopfunctie voor een gedreven autoverkoper.

Je rapporteert dagelijks aan de Store Manager en we verwachten dat je een goede team-player bent die zelfstandig goed en professioneel zijn dagelijkse werkzaamheden uitvoert. Net zoals verkooptechnieken is het ook belangrijk dat je de in te ruilen auto’s goed taxeert en ze vervolgens op een commerciële wijze verwerkt in de offerte.

En verder…

Als onze nieuwe Jaguar autoverkoper moet je beschikken over een mbo of hbo denkniveau. Daarnaast moet je ervaring hebben binnen de branche. Wanneer je werkt ben je gefocust op onder andere de resultaten en klanten en werk je zowel gestructureerd als geordend. Verder beschik je over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Zo ben je mondeling als schriftelijk op niveau. Je bent dus bijvoorbeeld een goede gesprekspartner voor de klant.

Ook zet je je graag in voor doelstellingen en ben je ambitieus evenals gemotiveerd. Daarnaast is het voor jou gemakkelijk om niet alleen nieuwe contacten te leggen maar ook om ze te behouden. Zo is het stellen van prioriteiten vanzelfsprekendheid voor je en heb je ten slotte kennis van het Office pakket. Kortom: het is dus een vak vol uitdaging!


Wat bieden wij?

In de eerste plaats bieden wij je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie. Verder werk je in een prettige werksfeer. In de tweede plaats bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je meer uit jezelf halen? Dat kan, want er zijn tal mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo is er bijvoorbeeld bij geschiktheid doorgroei binnen onze organisatie altijd mogelijk!


Dus heb je interesse?

Stuur dan jouw motivatie en CV per e-mail. Toch niet de vacature die je zoekt? Geen probleem, want er is meer! Klik daarvoor op de onderstaande button.

Niets gevonden